Önizle

Son yazılar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Erkeği kendine bağlamanın yolları

31 Mayıs 2020 Pazar
Önizle
Uzun bir flört döneminin ardından hala sevgilinizin bağlanma sorunu yaşadığını hissediyorsanız, birkaç ufak adımla durumu tersine çevirebilirsiniz. Bir erkeği kendinize nasıl bağlayacağınızı yazdık.

Yeni bir ilişkiye başlamak üzereyseniz ve flört döneminin fazlasıyla uzadığını düşünüyorsanız, ilişkinin gidişatı için kontrolü ele almanız gerekebilir. Karşınızdaki erkeğin size tam olarak bağlanmadığını hissediyorsanız, onu kendinize bağlamanız için birkaç ufak tavsiyemiz var.

İşte erkekleri kendinize bağlamanın yolları...

Fazla hevesli görünmeyin
Bir ilişkinin ilk günlerinde ya da flört döneminde yaptığımız en büyük hatalardan biri, bu ilişkiye fazla istekli olduğumuzu belli etmemiz. Karşınızdaki kişiden gerçekten çok hoşlanıyor olabilirsiniz ya da bir ilişki yaşamayalı çok uzun zaman geçmiş olabilir ama ne yazık ki hiçbir erkek karşısında ilişkiye fazla istekli bir kadın görmekten hoşlanmaz. Bu durum, sizin ilişkiye muhtaç olduğunuzu düşündürebilir. Bu yüzden ne olursa olsun, duygularınızı bastırmayı deneyin ve en azından flört döneminde ne kadar istekli olduğunuzu kendinize saklamaya çalışın. Unutmayın ki, erkekler için zor olan hep daha kıymetli.

Bir hayatınız olduğunu gösterin
İlişkinin ilk günlerinden her anınızı onunla geçirmek istiyor olabilirsiniz. Bu yüzden işinizi, arkadaşlarınızı ya da ailenizi ikinci plana atmak size çok normal gelebilir ancak bu durum uzun vadede karşınızdaki erkeğin size bağlanmasını zorlaştırır. Erkekler, bir anda kendilerini hoşlandıkları kadının hayatında en önemli noktada gördüklerinde, maalesef bunu sevginin bir işareti olarak algılamıyorlar. Erkekler, her aradığında orda olduğunuzu ya da istediklerine her an ulaşabileceğini bildiklerinde, çekiciliğinizi yitirmeye başlarsınız. Çünkü ne kadar kabul etmek istemesek de "kaçan kovalanır" klişesi çoğu ilişki için geçerli. Bu yüzden yeni başlamak üzere olan bir ilişki için kendi hayatınızdan feragat etmeyin ve ona istediği her an yanında olamayacağınızı gösterin.

İltifat etmeyi unutmayın
Erkekler, iltifat duymaktan ve egolarının tatmin edilmesinden tahmin ettiğinizden çok daha fazla hoşlanıyor. Kendisine hayran olan bir kadın çoğu erkeğin hayali. Bu yüzden, "zor kadını" oynamaya çalışırken arada dengeyi bulmayı ve karşınızdaki erkeğin egosunu da bir şekilde tatmin etmeyi unutmayın. Anlattığı ufak başarılarında bile onu tebrik edin ve her ne yaparsa yapsın eğer o bunu bir başarı olarak görüyorsa siz de destekçisi olun. Ancak bunu yaparken kendi mükemmeliğinizi de ortaya koymayı unutmayın.

Dürüst olun
Kim olduğunuz, nelerden hoşlandığınız, nasıl bir ilişki aradığınız ve bu ilişki için neler yapabileceğiniz konusunda dürüst olun. Geçmişe dönüp baktığınızda, kısa süren ilişkilerinizin hemen hepsinde ilişkinin başında karşılıklı dürüst olamadığınızı göreceksiniz. İlişkinin başındaki duygusallıkla verilen sözler ya da birbirinize uyum sağlayabilmek adına yaptığınız büyük fedakarlıklar uzun vadede size kötü bir şekilde dönebilir. Ayrıca erkekler istekleri ve kim olduğu konusunda net olan kadınların çok daha güçlü olduğunu düşünür ve bir ilişki için karakterinden ödün vermeyen birini daha çekici bulur.

Onu değiştirmeye çalışmayın
Karşınızdaki erkekten ne kadar hoşlanırsanız hoşlanın, sizi rahatsız eden bazı ufak tefek özellikleri olabilir. Bu oldukça normal, ancak daha ilişkinin başında bunları değiştirmeye çalışmak hiç de doğru değil. Hepimiz bir şekilde bizi olduğumuz gibi kabul edecek birilerini ararız ancak karşımızdakini değiştirmeye de bir o kadar hevesliyiz. Belki sadece yeme alışkanlıkları ya da kıyafetleri sizi rahatsız ediyor ancak bunları değiştirmeye çalıştığınızda, karşınızdakinin sizden ne kadar hızlı uzaklaşacağını tahmin bile edemezsiniz. Bu yüzden onu olduğu gibi kabul etmeyi ve her haliyle sevdiğinizi göstermeyi deneyin. Sizi her halinizle sevecek birine bağlanmakta zorlanmanız mümkün olabilir mi?

Cinsel yaşamınızda sınırları siz belirleyin
İlişkinin en başlarında, onu ne kadar isterseniz isteyin bir şeyleri hızlı yaşayıp tüketmeniz hiç de iyi olmaz. Uzun vadede karşınızdaki erkeğin size bağlanması için cinsel yaşamınızdaki sınırları ve zamanlamayı mantık çerçevesinde belirlemeniz iyi olacak. Çok klişe gelebilir ama, erkekler bir şeyleri ne kadar çabuk elde ederlerse o kadar çabuk ilgilerini kaybetmeye meyilli. Bu yüzden özellikle de sadece o istiyor diye kendinizi bir şeylere zorlamayın ve cinsel yaşamınızdaki zaman ve kuralları sizin belirlediğinizi anlamasını sağlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder